tisdag 9 april 2024

Fiskbullar Expresso

Det går kanppast att laga fisk snabbare än så här och inte så mycket billigare heller, även om fiskbullar inte direkt är billig mat längre.

(4 portioner)

400 gr pasta, t ex spiraler
2 burkar fiskbullar i buljong
1 liten purjolök
2 dl crème fraiche
2 msk olivolja eller motsvarande mängd smör
drygt 1/2 msk curry (smaka av, curry är en blandning och olika stark)
1 äpple
lite gröna ärtor
några halverade körsbärstomater eller tomater i mindre bitar

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skär äpplet i klyftor, tomaterna i halvor/bitar och purjolöken i skivor. Fräs upp äpplet, ärtorna och purjon i smöret eller olivoljan tillsammans med curry. Häll på fiskbullarna och buljongen och koka upp. Rör i crème fraichen och låt koka upp, strö över tomaterna och servera med pastan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar